Forside
Garasjeporter
Portåpnere
Tilbehør
Tilbehør
Kontakt

Euroline

Det er ikke bare tilhengere av dynamiske, rene linjer som velger EUROLINE. Ung, tidsriktig og i stil med moderne arkitektur.

 

Mer info/bilder»

Eurotrend

Rolig og balansert, men samtidig stilren og moderne: Modellen EUROTREND passer inn overalt, velegnet til både nybygg og renovering.

 

Mer info/bilder»

Euroflair

EURO-seriens nye ansikt: De markante rillene øverst på panelene gir et flott, tiltalende utseende. Tradisjonell, men allikevel annerledes - med flair.

 

Mer info/bilder»

Eurostyle

De glatte og rene portseksjonene gir EUROSTYLE et særpreget akitektonisk uttrykk. Med dette stilfulle utseendet er EUROSTYLE som skapt for det 21. århundrets byggestil og allerede en favoritt blant mange arkitekter.

 

Mer info/bilder»

Euroclassic

Portoverflaten til EUROCLASSIC er utført i et symmetrisk speilfyllingsmønster. En ekte designklassiker, tidløs, moderne, og alltid representativ.

 

Mer info/bilder»

Eurodekor-overflater

Du liker treets naturlige utseende, men vil ha lettstelt stål i stedet for en vedlikeholdskrevende treport? Nå kan du få begge deler! Velg en stålport som ser ut som en treport med en av de to nye Eurodekor-overflatene...

 

Mer info/bilder»

g60 - Line

Den nye overflatestrukturen i "Brilliant-mønster" - spesielt utviklet for g60 - virker ikke bare harmonisk, men også særdeles elegant i utførelsen "g60-Line". Og ønsker du estetisk perfeksjon, kan du og

 

Mer info/bilder»

g60 - Trend

For alle som er glad i moderne design: g60-trend er det nyeste medlemmet i g60-familien. Diskret, men samtidig klar i sitt uttrykk. Med sin perfekte teknikk signaliserer den fokus på estetikk og sikkerhet.

 

Mer info/bilder»

g60 - Style

Fremhev din personlige stil: de store, glatte seksjonene til g60-Style gir porten et flott og rent utseende. En port med stil, som vil vekke oppmerksomhet. Alle manuelle g60-porter er dessuten utstyrt med et ergonomisk håndtak i...

 

Mer info/bilder»

g60 - Classic

Klassisk er hos Crawford ensbetydende med forbiledlig og tidløs: dette kommer særlig godt til uttrykk i g60-Classic med sine tradisjonelle speilfyllinger. En ekte designklassiker, tidløs, moderne og alltid representativ.

 

Mer info/bilder»

g60 - Ellipse

Alt annet enn vanlig: det er den mest passende beskrivelsen av g60 i utførelsen Ellipse. Denne designvarianten finnes kun hos Crawford og kun i g60-serien. Som navnet tilsier er de enkelte portseksjonene dekorert med elegante symmetriske ellipser..

 

Mer info/bilder»

AluFrame

Individualitet er stikkordet til AluFrame-portene. Du kan kle porten med nesten hva du vil, og skape din egen, helt unike garasjeport. Det er nesten bare fantasien som begrenser!

 

Mer info/bilder»